set de cusut

Cadouri surpriza pentru cei mici

Atunci cand se apropie aniversarea celui mic ne gandim la cele mai indite cadouri pe care i le putem face in dar, cadouri menite sa ii aduca zambetul pe buze si de cele mai multe ori sa il faca fericit. Pentru ca atunci cand sunt mici, copiii nu stiu care este importanta acestor cadouri, ei considera ca sunt doar jucarii menite sa le aduca distractie in timpul liber.

In cazul in care ramai in pana de idei este bine sa iei in considerare si urmatoarele idei pentru copilul tau, atat timp cat urmaresti si instructiunile de utilizare si iei in calcul varsta acestuia.

Planse si culori de desen

Poate ca inca nu si-a descoperit nici un talent ascuns sau poate ca ii place pur si simplu sa deseneze. Este indicat sa optezi pentru o plansa din hartie groasa, pentru a te asigura ca micile desene nu vor ajunge pe covor sau pe perete si mobila, in maniera in care isi dezvaluie personalitatea artistica.

Goblen si ate de cusut

Este o modalitate de a-l tine ocupat si de a-l invata cum se lucreaza cu unele echipamente de acest gen, incat un set de astfel de accesorii presupun ace, ate in culori diferite, precum si o rama pe care poti pune suportul de panza pentru a iesi un lucur final bun, de care sa fie mandru. In acest mod poti impanzi peretii cu tablouri realizate de cel mic.

Echipamente pentru modelarea aluatului

Inainte se utilizau acele tuburi colorate de plastilina, iar astazi au ajuns sa fie denumite aluat, fiind mult mai usor de realizat, din materiale mai putin toxice, cu care cel mic poate inventa forme deosebite. Astfel isi va pune in valoare abilitatile, in dorinta de a se afirma artistic. Ofera-i libertatea de a se bucura si de a construi flori, animale sau alte obiecte din aluat.

Articole create 245

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus