dieta_cu_ciocolata

Beneficii din ciocolata

Cui nu ii place ciocolata nu stie ce pierde. Poate ca unul din cele mai populare tipuri de desert, ciocolata aduce in egala masura si beneficii. Atat pentru starea de sanatate cat si pentru starea de spirit ciocolata este benefica din varii puncte de vedere.

  1. Aport de energie. Poate ca unul din cele mai comune aspecte legate de cicolata se refera la energia pe care ti-o ofera. Energizeaza organismul si de aceea se recomanda ca pana si la inceperea unui program de exercitii fizice sa se opteze pentru un mic consum de ciocolata.
  2. Ciocolata favorizeaza viata lunga. Si asta pentru ca antioxidantii din ciocolata sunt cei responsabili de faptul ca acest desert nu iti imbatraneste atat de repede celulele corpului.
  3. Ajuta la slabit. Daca tii cont de faptul ca ciocolata poate sa favorizeze arderile intr-un stil mai rapid nu este de mirare ca aceasta poate fi un aliat demn de incredere pentru cura de slabire. Insa e musai sa fie vorba de cea cu un aport mai mare de cacao.
  4. Nivel de inteligenta. Nu este un mit faptul ca un consum cat de mic de ciocolata ajuta si cand vine vorba de capacitatea de memorare si nu numai. Asadar datorita flavonoidelor se pare ca se stimuleaza si gradul de inteligenta. Asta insa nu inseamna ca nu mai ai nevoie si de altceva.
  5. Muschii nu imbatranesc atat de usor. Este cunoscut faptul ca starea si imaginea flasca a muschilro vine o data cu varsta asa ca si din acest punct de vedere consumul de ciocolata inregistreaza un plus.

Nu in cele din urma se pare ca starea de bine si de satisfactie ca si primire de recompensa vine de asemenea o data cu consumul de ciocolata. Nu numai cei mici au acea senzatie de fericire cand primesc un desert ci si adultii sunt mai fericiti cand servesc ceva dulce.

Articole create 245

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus