Barbatii dau bir cu fugitii

Continuarea povestii caci si barbatii au si ei temerile lor si tipuri de femei de care fug mancand pamantul cum spune o vorba populara de data aceasta „selectia” este una mai rapida. Daca o femeie mai sta, se mai gandeste, analizeaza si din pacate de multe ori ajunge sa se implice emotional pana cand isi da seama ca nu este o relatie buna barbatii sunt mai transanti.

Barbatii dau bir cu fugitii cand dau peste femei de genul:

  1. Femeia mama. Spiritul matern este intens evidentiat si chiar daca la un moment dat se va simti ocrotit, va simti ca primeste atentia cuvenita ce-i prea mult strica. Nu isi doreste pachetel cu mancare si nici verificarea telefonului, nu isi doreste sa fie tinut sub papuc cum nu isi doreste sa fii cea care il inveleste noaptea.
  2. Plictisitoarea. Pentru ca la un moment dat prea multa liniste nu-i mai place si are nevoie sa simta ca traieste cu adevarat. Pana la urma care ar mai fi rostul si placerea in viata?!
  3. Depresiva. Se plange din orice si pentru orice si oricat ar incerca sa o ajute nu iese mare lucru si incepe din nou. O astfel de stare influenteaza fara doar si poate astfel ca barbatii nu se vor complica in astfel de relatii.
  4. Femeia fara inhibitii. Chiar daca suna contrar a ceea ce se credea, da, barbatilor le place sa aiba alaturi  o femeie nebunatica insa intr-o masura. Cu astfel de femei isi fac poftele insa nu ajung si la altar, preferand de cele mai multe ori opusul lor.
  5. Posesiva. Pentru ca au nevoie de spatiu si de intimitate si o lichea nu este ceea ce ei cauta.

Sefa. In momentul in care relatia devine de genul subaltern-sef lucrurile nu sunt pe un fagas bun. Barbatii au si ei nevoie de libertate.

Articole create 248

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus