baiat bun

Baiat bun sau baiat rau

Cu siguranta am auzit cu totii de sintagma „fetelor bune nu le plac baietii buni” incat cu siguranta avem pe cineva din anturajul nostru care pare sa contrazica aceasta zicala. Pentru baieti este important sa stie ca fetele nu desconsidera baietii buni, baietii frumosi, ci mai degraba merg pe cei care arata bine si se comporta mai dezinvolt.

Care este diferenta intre un baiat bun si un baiat rau?

De obicei baiatul bun este cel care tine totul in interiorul sau, chiar daca il deranjeaza. El tinde sa fie de acord cu tot ceea ce este in interesul celuilalt pentru a-l face sa se simta bine din teama de a nu fi respins. Sfatul celor mai buni este ca, din pacate, baietii draguti sunt ca un steag rosu pentru fete, ei fie tind sa dea impresia de fals, fie nu au nici o personalitate definita.

A fi baiatul bun inseamna sa iti exprimi opiniile in cuvinte politicoase, sa fii de acord cu femeile, sa nu le ofensezi niciodata, pentru ca atata timp cat esti nepoliticos nu o fata, aceasta te va refuza.

Tipul bun crede ca e de datoria lui sa salveze si sa consoleze o fata, iar de cele mai multe ori asteapta si ceva in schimb. Poate nu o va spune cu voce tare, dar cu siguranta o va gandi. Sfatul este ca fetele sunt mult mai puternice decat se asteapta baietii ca ele sa fie si pot lupta cu propriile arme pentru a se face respectate.

A fi baiatul bun inseamna a-i da spatiu unei fete, a-i oferi sprijinul fara a astepta nimic in schimb. Nu trata feminitatea ca o marfa si nici nu astepta ca ea sa fie cea care te va face sa inveti cum sa te comporti. Este important sa iti stabilesti unele principii si sa le urmezi indiferent pe cine vei intalni in viata.

Articole create 248

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus