juraminte

Aspecte de luat in considerare inaintea nuntii

Probabil ca nunta este planuita cu luni inainte de marele eveniment in cele mai mici detalii, dar cu siguranta in graba si in criza de timp se uita unele dintre ele. Din acest motiv, daca nu se apeleaza la un organizator de evenimente, este bine sa fie cineva care sa monitorizeze intreaga activitate a viitorilor miri.

Stim cat stres presupune o nunta, cate plimbari pana la local, pana la biserica, la florarie sau la magazine pentru alegerea costumului si a rochiei, incat este indicat ca unele detalii sa fie facute din timp, precum alegerea unui lucru imprumutat, care trebuie sa fie musai de la bunici sau de la parinti si pana la scrierea juramintelor.

Se spune ca juramintele trebuie sa fie unice, ca trebuie sa vina din suflet si in acelasi timp trebuie sa simbolizeze unele din cele mai placute sentimente pe care mirii le simt. Din acest considerent se impune respectarea acelor juraminte traditionale, dar nu este interzisa nici modificarea acestora dupa unele surse de inspiratie.

Pentru ca cele mai bune juraminte sa aiba un efect de durata, acestea trebuie gandite cu grija, incat sa nu facem persoana de langa noi sa sufere prin alegerea unor cuvinte care sa induca un context gresit. Astfel, este mai bine sa ne ghidam dupa ceea ce dragostea inseamna, dupa ceea ce ne face ea sa simtim si nu in ultimul rand dupa personalitatea celui de langa noi.

Cele mai traditionale juraminte de nunta au in structura lor acele fragmente de text care implica in primul rand dragostea eterna, promisiunea unica de pretuire, ajutor si respect reciproc, fidelitate, precum si promisiunea imbatranirii impreuna.

Momentul de declarare ar juramintelor trebuie sa fie transpus in cele mai inedite fotografii, astfel incat mirii sa isi aminteasca cu drag de acele momente in care si-au jurat iubire si pretuire vesnica.

Articole create 248

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus