Apa, medicament natural

Diversele probleme pe care le putem avea le punem pe seama stresului cotidian si a unui sistem imunitar slabit. Insa cel mai adesea nici nu ne dam seama cum deshidratarea sau viata de zi cu zi cu obiceiurile sale sunt de fapt sursa problemelor.

Apa, vitala de altfel, poate fi un real tratament. Pe cat de banal ar suna asta pe atat de important. Conteaza cat, cand si ce tip de apa bei astfel ca nu este de ajuns sa iti faci hidratarea zilnica. Nu te multumi doar cu a potoli setea cand apa de fapt poate sa te ajute sa iti revii dupa boala.

In primul rand afla ca apa rece incetineste digestia si asta ar putea sa favorizeze depunerea de grasimi. Astfel unii recomanda sa consumam apa la temperatura camerei. In orice caz avem nevoie de apa si pentru ca favorizeaza eliminarea de toxine intr-un ritm mult mai rapid.

Printre cele mai clasice afectiuni ce se trateaza doar cu apa se numara durerile de cap, un prim semn de deshidratare, greata, voma, meningita, gastrita si lista poate continua cu problemele legate de inima, de rinichi sau de gat, urechi de asemenea.

Cura de apa se tine in general pentru cateva zile insa cert este faptul ca dupa primele semne ca totul functioneaza parca ai un alt avant de a continua tratamentul usor neobisnuit. Asta daca totul tine doar de o eliminare de toxine, de un blocaj de acest gen in interior. La fel de sigur este si faptul ca apa pana la urma este vitala zi de zi insa cand vine vorba de a urma un tratament se tine cont de un program strict si de o cantitate clara si respectata zi de zi pentru consum. Astfel daca pentru gastrita te va interesa sa tii o cura de cel putin 10 zile pentru constipatie nu te vei da in laturi sa faci la fel.

Articole create 248

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus