nevoie de energie

Am nevoie de energie!

Esti in mijlocul actiunii, ai treaba si parca nu te poti concentra. Esti atat de obosit incat nu stii ce sa faci. Se intampla destul de des ca o astfel de stare sa caracterizeze asadar o zi de munca dar mai ales perioada pranzului dupa ce mananci.

Lipsa energiei poate avea diverse cauze asadar trebuie sa actionezi mai intai asupra acestui fapt pentru a face situatia reversibila. Iata cateva sfaturi pentru asta:

  1. Tine spatele drept si respira. Un exercitiu pe cat de simplu pe atat de eficient. Respirand incet si cu maxima concentrare vei putea aduce un flux mai mare de oxigen in organism. Asta te calmeaza, asta te va aduce la un nivel mai scazut al tensiunii.
  2. Incearca sa dansezi cu ochii inchisi. Cand incerci sa te conectezi la interiorul tau parca lucrurile merg mai bine. De fapt este o simpla meditatie insa ai nevoie de profunzime pentru asta.
  3. Ai observat ca un copil zambeste din senin? Ei bine acea stare ti-o poate transmite si tie. Joaca-te cu un copil si vei simti ca acele clipe trec mai repede insa sunt mai fericite.
  4. Se crede ca un animal de companie are puterea de a-ti calma starile si de a transmite o energie pozitiva. Asa ca tinand cont de asta fie ca esti stresat sau pur si simplu nu ai energia necesara pentru a face ceva o mica pauza alaturi de un animal de companie va fi benefica.
  5. Cel mai eficient truc este sa iei o gura de aer, la propriu. Deschide geamul si bucura-te de ceea ce inseamna aerul curat. Poate ca ventilatia intr-o incapere nu este cea care sa te favorizeze asa ca lasa oxigenul sa patrunda in interior. Si de regula aerul usor mai rece de afara te ajuta.

Invigorarea la munca inseamna poate sa faci opusul; daca muncesti stand la calculator atunci ai nevoie de putina miscare.

Articole create 251

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus