dieta paleo

Alimentatia de tip Paleo

Cu origine in cuvantul paleolitic dieta cu un astfel de nume intentioneaza sa fie cea care exclude acele alimente ce in trecut nu ar fi existat. Asta pentru ca alimentatia sa fie cu adevarat una sanatoasa. In orice caz, descopera cum se defineste aceasta dieta.

  1. O astfel de dieta este cea care chipurile va reduce nivelul riscului de a face cancer cel putin la nivel de colon. Pentru ca scopul intr-o astfel de alimentatie este acela de a scoate orice nesanatos, de la alimente procesate si pana la paste sau chiar si paine sau preparate congelate. Acestea o data excluse se scad sansele ca unele boli sa fie parte din viata ta.
  2. Simplism in bucatarie. Nu se aseamana cu o dieta de tip raw vegan. Cu toate acestea nu se accentueaza prea mult orice forma de gatire. Asadar, trebuie sa stii ca in dieta Paleo nu se doreste a se gati intens; mai degraba la aburi, la grill si fara excese. Nu inseamna raw vegan insa nici un stil deja clasic in bucatarie.
  3. Nu poti urma numai cateva zile. Pentru ca tot ce inseamna efecte benefice ale unei diete de tip Paleo sa fie remarcate ar trebui sa stii ca totul se adopta ca un stil de viata. Chiar daca pare greu de crezut pentru unii deja cand te obisnuiesti cu asa ceva se ajunge in punctul in care totul pare atat de simplu. Si clar ai si avantaje de vreme ce alimentele ce sunt permise sunt bogate in vitamine, minerale, se preteaza a fi cu fibre si total de indicat ca si consum in fiecare zi.

Cu numeroase variante a ceea ce inseamna dieta Paleo ajungem la concluzia ca exageram fara a sti insa care este adevaratul substrat. Asa ca si dieta in cauza a cunoscut se pare numeroase critici insa adevarul nu este ca dauneaza. Restul, e o alegere!

Articole create 248

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus