stailer

Ai programată o ședință foto? Alege să faci o schimbare de look! Te ajută Stailer!

Pozele sunt de obicei cele care rămân ca amintire de la orice eveniment important ai în viață. Asta înseamnă că ar trebui să fii una dintre cele mai bune versiuni ale tale. Nu poți să te prezinți la o ședință foto cu barba crescută și nearanjată și nici cu părul în toate direcțiile.

Dar ce faci atunci când ședința foto pe care ai programat-o este mâine și tu nu ai făcut încă o programare la salon sau la un barber shop? Nu te poți prezenta așa, în special dacă este vorba despre o ședință “Save the date” prin care vrei să anunți alături de viitoarea soție care este data nunții voastre. Află deci că Stailer te poate ajuta, poate fi salvarea pentru lookul tău și chiar salvarea pentru ca pozele tale să fie memorabile. Citeste mai multe in acest articol dacă vrei să descoperi cum te ajută și cum poți folosi aplicația.

Cum să ajungi de la stadiul de “bau” la “wow”

Stailer este aplicația care te poate ajuta să faci programări la orice salon din orașul tău care are disponibilitate pentru ziua și ora la care poți merge. Astfel că atunci când uiți de momentele importante sau când ai nevoie urgentă de o programare poți vedea cine are loc liber atunci când ai nevoie dintre toți stiliștii din orașul tău.

Bărbații în general pun mare preț pe aspectul lor fizic și schimbările pe care aceștia le fac sunt chiar observabile. Astfel că nu este suficient să ai o barbă deasă și crescută așa cum îți dorești, dacă nu este și aranjată. Atunci când are o formă definită și o lungime potrivită cu siguranță te va face să arăți wow.

Vei găsi pe Stailer stiliștii cu experiență în domeniu care te pot transforma din bau în wow, astfel încât să fii pregătit pentru ședința ta foto. Încearcă și tu chiar acum să realizezi o programare din aplicatia Stailer.

Cum realizezi o programare?

Pentru a face și tu o programare cu Stailer trebuie să urmezi numai câțiva pași simpli:

  • Descarci aplicația
  • Creezi un cont
  • Selectezi filtrele de căutare
  • Descoperi lista de disponibilități
  • Alegi stilistul potrivit pentru tine
  • Realizezi programarea
  • Mergi la salon la ora și data stabilite 
  • Te bucuri de schimbările de look.

Vei vedea că este o aplicație intuitivă, foarte ușor de folosit. Este potrivită chiar și pentru cei care nu se pricep atât de bine la tehnologie.

Profită și de avantaje

Cei care au cont pe Stailer se bucură de anumite avantaje precum reminder-ul. Poți seta un reminder care vine ca un mesaj text pe telefon atunci când setezi tu care să îți amintească de programare. Vei avea în mesaj toate informațiile despre programare.

De asemenea poți să și anulezi o programare, online, fără nici un cost. Pot interveni anumite probleme sau poate trebuie să pleci în alt oraș chiar în ziua respectivă și nu mai poți ajunge la salon. În acest caz anulezi din timp și stilistul este anunțat și astfel îți poate restabili și el programul.

Stailer este soluția salvatoare care te poate duce la salon exact atunci când ai nevoie, aplicația complet gratuită și foarte utilă pe care o vei prefera cu siguranță după o primă utilizare. Alege Stailer ca agendă personală pentru programările la salon!

Contact:

support@stailer.ro

Articole create 245

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus