aranjat barba Stailer

Ai ales să îți lași barba să crească? Ai nevoie de Stailer

În ultimii ani, barba lungă în cazul bărbaților înseamnă o armă a seducției. Îi fac să pară mai masculini ca oricând, mai maturi și atractivi. Însă nu este lipsită de activități migăloase de întreținere. Iar pentru asta, orice bărbat va avea nevoie de Stailer.

Stailer este o platformă dedicată programarilor la saloanele de hair and beauty. Deocamdată se pot folosi de aceasta cei din Iași, Timișoara, Oradea, Cluj Napoca sau București. Iată cum funcționează și iată aici gasesti informatii extra !

Cum și de ce – despre Stailer

Stailer a apărut ca o nevoie a publicului de a-și face programări la saloane. Acest domeniu a avut de suferit din cauza pandemiei, ca de altfel mai toate domeniile de activitate. Stailer s-a transformat într-un portal către această lume în care se conectează mai ușor unii cu alții, adică prestatorii de servicii și clienții interesați.

Din câteva click-uri o programare poate fi efectuată. Asta înseamnă că oricine, oricând, cu o simplă conexiune online, își poate seta o programare în ziua dorită. Și nu, nu sună imposibil acest lucru, dat fiind că online digitalizarea schimbă povestea. Totul este mai ușor de făcut și mai convenabil. Iată cum și de ce:

  • Setezi datele de interes și în câteva secunde îți este afișată lista de opțiuni.
  • Poți găsi loc liber chiar și în aceeași zi.
  • Nu trebuie să suni sau să revii cu telefoane. Nici măcar anularea unei programări nu înseamnă că trebuie să suni la salon și să te justifici în acest sens.

Cu sau fără cont, enjoy Stailer

Să folosești această platformă este mai ușor decât crezi. Nu ai nevoie de cont, de bani pe card sau cine știe ce altă condiție pe care adesea o întâlnești în astfel de cazuri. Pur și simplu accesezi din orice browser această pagină, alegi detaliile ce te interesează și cauți simplu și rapid.

Cu sau fără cont te poți bucura de tot ce înseamnă avantajele de utilizare ale acestei platforme. Ai însă și ceva funcții în plus dacă alegi să îți faci cont.

Barba trebuie întreținută destul de des

Dacă în cazul femeilor coafura aleasă sau forma sprâncenelor dictează simetria feței și cum reușesc să își pună în valoare chipul, în cazul bărbaților contează destul de mult barba. Și mai mult ca orice contează cât de  bine este îngrijită.

Există saloane care s-au specializat numai pe aceste servicii dedicate bărbaților, barber shop-uri care pot face din barba unui bărbat o operă de artă. Îngrijirea acesteia, stilizarea este un aspect important, altfel aspectul neregulat și părul rebel ce crește în toate direcțiile va trăda că ești doar un amator. Adică îți lași barba să crească cât să fii și tu în  pas cu moda actuală, însă faci lucrurile doar pe jumătate bine.

Află despre Stailer, programează-te la unii dintre cei mai bine cotați stiliști din țară și vei simți o diferență. În primul rând de timp, în al doilea rând de bani. Câștigi pentru ține mai  multe șanse de a găsi un salon potrivit nevoilor tale. Contact: support@stailer.ro

Articole create 248

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus