cutii pizza snick ambalaje

Afla mai multe despre ambalajele pentru pizzerii si ce poti alege pentru a impresiona clientii

Atunci cand ne gandim la o pizzerie, ne vin in minte gusturile delicioase, amestecurile de condimente, blatul moale si pufos, totul livrat intr-o cutie patrata. Evident ca prima amintire de acest tip este corelata cu pizzeria de la care am servit ultima oara o pizza absolut delicioasa. Poate ca la prima vedere nu ambalajul este cel care ramane fixat in memorie, insa la randul sau, cu siguranta, face si el o diferenta.

Afla mai multe despre ambalajele pentru pizzerii si de unde pot fi cumparate unele cutii care au toate sansele sa impresioneze clientii. Dar, mai intai de toate, sa vedem mai multe despre misterul cutiilor patrate, in care sunt puse preparatele in forma rotunda, taiate felii in forma de triunghi. Ciudat, nu-i asa?

Stiai ca …

Pizza este rotunda pentru ca astfel este mai usor, mai practic si mai eficient de copt. Va fi impartita si mai usor. Poate ca ati observat la restaurantele unele bucatarul isi desfasoara activitatea in fata publicului, cum, atunci cand pregateste o pizza, acesta intinde o bucata de coca rotunda si foloseste miscari circulare pentru a o intinde. Mai apoi nu mai are nevoie de nicio intindere.

Din motive practice de asemenea, cutiile de pizza sunt patrate. Asta insa nu inseamna ca trebuie sa fie banale, simple. Pot si maniere de a iesi din comun cu aceasta alegere. In acest sens, un furnizor precum Snick Ambalaje are stoc cu care sa impresioneze. La gama cutiilor pentru pizza vom gasi si accesorii precum sosiere, pungi etc.

Sa revenim la cutiile de pizza

Ati observat vreodata ca acestea sunt mereu la pachet livrate cu un accesoriu ce parca seamana cu un scaun? Ei bine, rolul acestuia este de a nu permite cutiei, mai exact capacului de cutie sa se lipeasca de mancare.

Conteaza de asemenea ca respectiva cutie aleasa sa fie una care se deschide usor, la propriu. Putini sunt cei care stiu ca o cutie de pizza se poate desface, astfel incat sa devina o farfurie din carton, de unica folosinta, improvizata. Va fi de efect daca aceasta a fost creata corespunzator. Ceea ce ne intoarce, din nou, la calitatea acestor produse. Similar cu tot ce tine de calitatea mancarurilor preparate si livrate, ambalajele pentru acestea trebuie sa fie unele de calitate. Cutiile de pizza nu fac exceptie asadar.

De la Snick Ambalaje putem comanda de toate

De la acest furnizor sunt disponibile toate tipurile de accesorii necesare, de la cutii la servetele sau tacamuri de unica folosinta, pintre altele, tot sortimentul de ambalaje de unica folosinta pentru rotiserii si pizzerii. In functie de valoarea acestora, pot fi aplicate diverse discounturi, la comanda actuala sau la unele viitoare. Cei care comanda din acest portal se vor bucura si de livrare rapida, oriunde in tara.

Despre cum sa va faceti aprovizionarea cu stoc necesar de cutii de pizza si nu numai aflam de la acest furnizor. Detalii in pagina oficiala.

Contact:

Aleea Industriilor, nr. 5, Buzau

comenzi@snick-ambalaje.com

Articole create 251

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus