dolce-gabbana

Afacere cu parfumuri de acasa

Vanzarea de parfumuri de la domiciliu poate fi o activitate profitabila mai ales daca suntem constienti de lucrurile de baza de care avem nevoie pentru a comercializa produsul. Este destul de usor sa vindem parfumuri de acasa, pentru ca nu avem nevoie de multe materiale si activitati si nici macar nu trebuie sa investim bani in amenajarea unui magazin.

In aceste vremuri in care internetul face lucrurile mai usoare pentru noi, demararea unei astfel de afaceri fara asociati sau parteneri ne permite sa ne rulam afacerea cu succes, nefiind un pas dificil. Tot ce trebuie sa luam in considerare se refera la modalitatea eficienta de a comercializa produsul, astfel incat sa ne facem cunoscuti.

Cum sa vinzi un parfum….

Cea mai usoara modalitate de a vinde un parfum se bazeaza pe cativa pasi destul de simpli si anume: alegerea unui nume pentru parfum, imbuteliera acestuia, definirea unui pret si in cele din urma promovarea si publicitatea.

Daca este sa ne gandim la un nume, atunci ne gandim si la modalitatea in care sa vindem parfumuri de lux aici pentru a ne asigura un profit sigur si eficient. De exemplu, alegerea unui parfum in nuante de mosc implica mai multa atractie pentru barbati decat pentru femei, astfel incat a ne seta o piata este cel mai bine. Pe de alta parte, putem alege arome speciale de parfum pentru femei care sunt compuse din flori sau din arome de citrice. Trebuie sa tinem minte ca alegerea unui nume trebuie sa se potriveasca cu viitorii clienti.

Odata ce te-ai gandit la un nume pentru parfum, poti trece la pasul urmator si anume imbutelierea sau punerea solutiei intr-un flacon. Sticla trebuie sa fie unica, sa fie simpla si sa fie viu colorata pentru a completa si pastra aroma.

Pretul unui parfum care vine fumos ambalat nu trebuie sa fie nici prea mare nici prea mic, dar suficient cat sa va asigure un profit frumos. Pentru ca in primul rand se calculeaza costurile suportate in intregul proces de fabricatie si ambalare, inclusiv costuri cu materii prime, sticle si etichete, ca apoi produsul sa fie vandut la un cost dublu. Acest lucru inseamna ca daca ai cheltuit aproximativ 15 lei cu imbutelierea si materialele auxiliare, acesta va fi vandut cu un pret de cel putin 30 de lei clientului. In cazul in care te pasioneaza aceasta afacere, poti apela si la Pandera pentru unele sfaturi in materie de comercializare a produselor sau iti poti achizitiona de aici materialele de care ai nevoie.

Odata ce produsul devine popular atunci iti poti crea propriul web de comercializare, incat sa vinzi pe loc ceea ce produci. Pentru ca cei mai multi sa iti cunoaca produsul final este important sa stii cum sa te promovezi si cum sa te faci cunoscuta. Poti incepe prin a le spune rudelor ce faci in timpul liber, care sunt produsele pe care doresti sa le faci cunoscute si sa ii faci sa fie curiosi de ceea ce te pasioneaza pe tine. Publicitatea din gura in gura te va ajuta foarte mult sa obtii profitul dorit.

Stim ca a vinde un parfum de acasa este foarte dificil, dar nu este imposibil. Odata ce te-ai familiarizat cu procesele iti poti extinde serviciile si poti copta pe cineva sa te ajute.

Articole create 248

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus