stailer

Acum și cei din Alba Iulia se pot răsfăța cu beneficiile pe care le oferă Stailer

Desigur că ne putem întreține și acasă atunci când vine vorba de frumusețe, însă atunci când mergem la un salon de beauty și ne lăsăm pe mâna unui profesionist, totul se schimbă. 

Știm bine că nu putem compara nici pe departe experiența și cunoștințele lui în acest domeniu cu trucurile pe care noi le facem acasă. Creme făcute în casă din rețete găsite pe internet, fel și fel de tratamente pentru păr sau ten, toate acestea pot agrava și mai mult situația. De ce? Atât timp cât nu ne știm tipologia de ten sau de păr, acele creme sau tratamente vor fi complet inutile. Specialiștii de la saloanele de beauty vor ști ce să recomande în funcție de aceste criterii.

Făcându-ți o programare la un salon stilistul îți va spune ce tip de păr sau de ten ai și vei ști astfel ce să folosești în rutina ta de îngrijire. Îți va oferi sfaturi, dar și trucuri în acest sens. Pentru a găsi salonul potrivit te poți programa mai simplu cu Stailer.

Cu ajutorul platformei vei găsi specialistul în frumusețe de care ai nevoie

Stailer este o platformă dedicată industriei de beauty. Vom găsi înscrise pe această platformă saloanele de calitate la care tu poți să mergi. Vei găsi aici inclusiv un barber shop in Alba Iulia sau în celelalte orașe, căci Stailer nu se adresează doar femeilor, ci și bărbaților.

Și ei se pot programa la un barber shop, poate la un salon de masaj de relaxare sau poate un tratament facial. Vor găsi aici diversitate și opțiuni de alegere, programându-se online, la doar câteva click-uri distanță.

Mai mult decât atât, Stailer este o platformă 100% gratuită ce poate fi accesată fără a te condiționa cu nimic. Te poți programa cu ea ori de câte ori ai nevoie. În plus, poți alege să îți faci și un cont pentru a avea și mai multe beneficii, acesta fiind și el gratuit. Îți poți seta să primești remindere care să te atenționeze din timp când să fii la salon. Pe Stailer poți să citești recenziile celor care s-au programat deja online, vei putea vedea fotografii ale saloanelor ,cât și a lucrărilor efectuate, prețul și durata serviciilor, dar și locația exactă prin Google Maps. Poți vedea detalii extra aici.

20 de orașe se bucură de beneficiile platformei

Stailer s-a lansat prima dată în Cluj Napoca însă pentru că veștile circulă repede, tot mai multe persoane din alte orașe au dorit să aibă parte de serviciile Stailer. Acum platforma poate fii accesată din 20 de orașe printre care Alba Iulia, București, Iași și Suceava. Partea bună este că nu se oprește aici și în curând va putea fi accesată din toate colțurile țării.

Platforma poate fi accesată atât de pe site-ul oficial, dar poate fi descărcată și aplicația din App Store și Magazin Play. Pentru a putea fi la curent în permanență cu noutățile, platforma Stailer poate fi găsită și pe Facebook. Fă și tu parte din comunitatea Stailer și bucură-te de avantaje la doar câteva click-uri distanță.

Date de contact: support@stailer.ro

Articole create 251

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus