boilere-electrice

Achizitia unei cabine de dus pentru baie

Ca orice proprietar de apartament ma gandesc cum sa imi imbunatatesc confortul, in masura in care sa nu imi consum toate resursele financiare si ma gandesc la unele din cele mai moderne instrumente in materie de electricitate, de echipamente tehnologice si electrocasnice.

Vreau sa vad un film mai bine, asa ca imi cumpar un LCD, iar daca vreau sa gatesc mancare intr-un timp mai scurt optez pentru un aragaz electric cu putere mare de aprindere si coacere. Iar daca vreau sa fac un dus placut imi cumpar o cabina de dus cu electromasaj si un boiler electric care sa imi asigure apa calda constant.

Cabina de dus electrica

Un dus electric este conectat la reteaua de alimentare cu apa si incalzeste apa care trece prin filtru, oferind apa calda instant. Cele mai multe cabine de dus electric vin cu un plus si anume modalitatea de conectare la electricitate, avand si un termostat incorporat care mentine o temperature constanta a apei. Daca ne dorim sa instalam un dus electric, atunci trebuie sa ne asiguram de presiunea corespunzatoare a apei.

In cazul in care nu beneficiem de aceasta facilitate, putem opta pentru dusurile electrice care cresc treptat puterea apei, pentru ca acestea sunt extreme de economice, in primul rand pentru ca incalzesc doar apa de care este nevoie pentru dus. Pentru cele mai bune solutii in materie de boilere electrice si echipamente sanitare este bine sa accesam si www.ecojoy.ro unde cele mai multe echipamente sunt ideale pentru fiecare locuinta.

De luat in considerare…

Atunci cand optam pentru o cabina de dus si implicit pentru un boiler electric este bine sa tinem cont de unele caracteristici precum: dimensiunea cabinei de dus, puterea de alimentare, elemente de siguranta,  presiunea apei, modalitatea de instalare, ecranul cu touchscreen.

Daca este sa vorbim despre presiune apei, atunci aceasta este principala  caracteristica pe care trebuie sa o luam in considerare atunci cand alegem un dus electric, care ne poate facilita confortul si comoditatea. Daca alimentarea cu apa prezinta o presiune scazuta a apei, atunci este indicat sa optam pentru un dus cu pompa electrica, pentru a creste forta apei.

Achizitionarea unui dus electric, impreuna cu boilerul trebuie sa urmeze mai mult decat caracteristicile de baza si sa include unele din cele mai sigure modalitati de protectie. Desi sunt o multime de modalitati si tipuri de boilere si de cabine de dus, unele din ele pun si problema pretului. Indicat ar fi sa te uiti dupa caracteristici precum: trepte reglabile de viteza pentru temperatura apei, functii de memorie pentru a salva setarile, controlul termostatului pentru a mentine constanta temperature apei, butonul de pornire-oprire, precum si filtrul de curatare al apei, menit sa impiedice acumularea de calcar.

Dus electric cu putere mare de incalzire a apei

Majoritatea dusurilor electrice afecteaza performanta si calitatea unui dus, incat este bine sa ne orientam dupa un dus care este capabil sa incalzeasca un volum mare de apa, indiferent de presiunea apei in reteaua de alimentare. Dusurile cu o putere mai mare sunt in mod implicit mai scumpe si necesita si un consum de electricitate mai mare decat cele obisnuite.

Articole create 248

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus